Times of Suriname

Corbin krijgt titelkans

-

WWE - Baron Corbin heeft weer de mogelijkhe­id gehad van WWE om te vechten voor de Universal-kampioen. Corbin maakte dit maandag bekend aan Seth Rollins. Deze wedstrijd zal plaatsvind­en tijdens Stomping Grounds dat op 23 juni plaatsvind­t in het Tacoma Dome in Tacoma, Washington.

Rollins kwam maandag de ring in met een stoel. “Deze is dezelfde stoel waarmee ik Brock Lesnar heb geslagen tijdens Super Showdown in Saoedi-Arabië. Nu dat Lesnar uit de weg is, mag de volgende persoon naar voren komen, die voor het Universal-kampioensc­hap wil vechten.” Hierna kwam Corbin naar voren. Rollins vroeg of de vernederin­g tijdens Super Showdown niet genoeg voor hem was. Tijdens Super Showdown zette Rollins zijn kampioensc­hap op het spel tegen Corbin en won de wedstrijd. Corbin was van mening dat hij de wedstrijd moest winnen en stapte daarom naar de officials van WWE. Corbin werd in het gelijk gesteld en kreeg een herkansing.

Rollins gaf hierna aan dat hij voor de tweede keer hetzelfde zal doen en dat Corbin voorbereid moet zijn. Echter, Corbin had een verrassing. Hij wil zelf een scheidsrec­hter kiezen, omdat hij geen vertrouwen meer heeft in de door de WWE aangewezen officials. Rollins gaf aan dat hij niemand zal vinden, omdat niemand achter hem wil staan. Corbin presenteer­de hierna Sami Zayn. Hiermee verraste hij de Universal-kampioen. WWE maakte later bekend dat Zayn de scheidsrec­hter zal zijn in de ontmoeting tussen Rollins en Corbin.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname