Times of Suriname

Gebroeders Brakke winnen Coni Rally

-

RALLY – AW en Olly Brakke hebben de tweede editie van de Coni (Coronie en Nickerie) Rally gewonnen, die georganise­erd werd door de Surinaamse Auto Rally Klub. Zij hebben hiermee Vinod Jankie en Ashwien Poetoe onttroond, die dit jaar niet deelnamen. De rally werd gereden op 8 juni en door omstandigh­eden werd de uitslag dinsdag bekendgema­akt in Suriname Dream Cafe.

“Wij hadden het niet verwacht. Wij hadden niet zo geweldig gereden en dachten dat wij het niet zouden halen, want het was een pittige rally. Echt geen rally voor nieuwkomer­s. Het was een rally op niveau, die goed in elkaar was gezet. Onze compliment­en naar de uitzetters toe”, zegt AW Brakke. Hij geeft verder aan dat de overwinnin­g ook op een goed moment is gekomen, want dit was een goede voorloper op de grote rally straks: de Savanne Rally. “Wij willen elke rally winnen, dus ook de grote.”

De gebroeders Brakke wonnen de rally met 709 strafpunte­n. Santosh Raghoenand­an en Shruti Kisoensing­h werden tweede met 728 strafpunte­n. Ook Antonie Brahim en Jane Harkisoen eindigden met 728 punten, maar zij moesten genoegen nemen met de derde plaats. Ryan en Ramon Abrahams werden vierde met 813 strafpunte­n, terwijl John de Miranda en Diego Chin a Sen vijfde werden met 816 strafpunte­n.

In de A-klasse werd het koppel Asutosh Sital-Jurian Amatsahip de winnaar met 799 strafpunte­n. Koppel Marvin Dipoikromo-Regillio Charles werd tweede, gevolgd door het duo PredeepArv­ind Oepasie. De koppels Vishal-Rishand Ramkisoen en Satish-Viresh Goercharn maakten de top vijf compleet.

Koppel Brain WilsonGers­om Uden eindigde in de B-klasse op de eerste plaats.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname