Times of Suriname

Salman Khan om Sohail Khan’s te laten herleven

Khan

-

Salman Khan is goed op weg na zijn succesvoll­e optreden met ‘Bharat’ onlangs. De superster werkt niet alleen aan zijn aankomende releases, maar is ook klaar om het tvprogramm­a ‘Nach Baliye 9’ te lanceren, dat door zijn productieh­uis is uitgebrach­t. Sohail Khan de broer van Salam Khan zal helpen om ‘Sher Khan’ nieuw leven in te blazen. De film is de afgelopen zeven jaar flink in het nieuws geweest. Een bron vertelde DNA India: “Hoewel Sher Khan in de wacht was gezet, het schrijven ervan niet was gestopt. Het brainstorm­en ging door en nu is een aanzienlij­k deel van het script voltooid. De avonturenf­ilm zal ook een goede dosis VFX bevatten, die ook in het scenario wordt verwerkt.”

Het voegde eraan toe: “De Khanclan is tevreden met de manier hoe het script tot nu toe eruitziet. Natuurlijk, als hij in het eerste kwartaal van 2020 zijn reeks aan films kan afsluiten, wil Salman graag werken aan Sher Khan nadat het script Insha Allah is voltooid.”

De bron zegt verder dat Sohail de lieveling is van het gezin. Verder geeft de ingewijde aan dat Salim Khan saab en Salman verzot zijn op hem. Aangezien Alvira en Atul’s Bharat uit is en Arbaaz’s Dabangg 3 in productie is, wil Salman in een rij van nog te voldoen plaatsen. Omdat een aanzienlij­k deel van het script is voltooid zal het niet verrassend zijn als Salman besluit om deze film te doen nadat het script InshaAllah voltooid is. “Salman werkt momenteel aan Dabangg 3, dat in december uitkomt. (Bizasia)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname