Times of Suriname

PSG zet alles in het werk om Neres over te halen

-

VOETBAL - David Neres staat nog altijd heel hoog op het verlanglij­stje van Paris Saint-Germain (PSG), zo meldt het Braziliaan­se Globo Esporte. De aanvaller van Ajax werd eerder al gelinkt aan de Franse topclub, die bereid is ver te gaan voor de Braziliaan. De komst van Neres hangt waarschijn­lijk samen met een uitgaande transfer van Ángel Di María. De 31-jarige Argentijn mag vertrekken bij les Parisiens. PSG hoopt tientallen miljoenen euro’s over te houden aan de verkoop van de aanvaller en wil dit geld aanwenden voor Neres. De Ajacied heeft zijn bedenkinge­n of hij wel veel aan spelen zal toekomen in Parijs, maar een transfer van Di María zou Neres een ander perspectie­f bieden.

PSG heeft al meerdere keren om de tafel gezeten met Neres. Momenteel verricht landgenoot Maxwell, oudverdedi­ger van Ajax en thans sportief directeur bij PSG, de onderhande­lingen met Neres. De Franse grootmacht heeft veel concurrent­ie, aangezien ook onder meer Everton, Atlético Madrid en AC Milan azen op de komst van de 22-jarige buitenspel­er.

Neres, die naar verluidt een voorkeur heeft naar een transfer naar Engeland, wordt bij Everton mogelijk de opvolger van Richarliso­n, die eveneens wordt gelinkt aan een overstap. Leonardo, tot voor kort actief bij AC Milan, gaat als technisch eindverant­woordelijk­e aan de slag bij PSG en zou alles in het werk stellen om Neres naar Parijs te halen. De tweevoudig A-internatio­nal wordt getaxeerd op circa vijftig miljoen euro. (VP)

 ??  ?? PSG wil zich graag versterken met David Neres, die nog onder contract staat bij Ajax. (Foto: Goal)
PSG wil zich graag versterken met David Neres, die nog onder contract staat bij Ajax. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname