Times of Suriname

Juventus opent onderhande­lingen met Manchester United

-

VOETBAL - Juventus zet vaart achter een mogelijke terugkeer van Paul Pogba. Sportief directeur Fabio Paratici is afgereisd naar Londen om te praten met Manchester United over een transfer van de 26-jarige Fransman, zo meldt Sky Sports.

De onderhande­lingen tussen Juventus en United bevinden zich in de beginnende fase. De Italiaanse kampioen wil rechtsback João Cancelo in een deal betrekken om de transferso­m te drukken. De Portugees leek op weg naar Manchester City voor vijftig miljoen euro, maar de interesse van de Premier Leaguekamp­ioen is bekoeld omdat Danilo nog niet is vertrokken, schrijft de omroep. Pogba speelde in de jeugd van United, voordat hij bij Juventus uitgroeide tot een van de beste middenveld­ers ter wereld. The Mancunians haalden hem in 2016 voor een recordbedr­ag van 105 miljoen euro terug naar Old Trafford, maar de Franse wereldkamp­ioen heeft de hoge verwachtin­gen nog niet helemaal waargemaak­t. United lijkt er voor te kunnen kiezen om te cashen voor Pogba, die ook serieus in beeld is bij Real Madrid.

Juve-directeur Paritici maakte van de gelegenhei­d gebruik om ook een bezoek te brengen aan Chelsea. Hij wil manager Maurizio Sarri naar Turijn halen, maar de Londenaren

Advertenti­e willen hem alleen voor een significan­te vergoeding laten gaan. Verder maakte Paritici een tussenstop in Lyon, aangezien Tanguy Ndombélé als alternatie­f voor Pogba wordt gezien. (VP)

 ??  ??
 ??  ?? Juventus probeert er alles aan te doen om Paul Pogba terug te halen naar Turijn. (Foto: Goal)
Juventus probeert er alles aan te doen om Paul Pogba terug te halen naar Turijn. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname