Times of Suriname

Kim Kardashian geeft speech in het Witte Huis

-

Kim Kardashian gaf donderdaga­vond een speech in het Witte Huis. De realityste­r nam het in haar toespraak op voor ex-gedetineer­den.

Ook kondigde Kardashian in het bijzijn van de Amerikaans­e president Donald Trump een nieuw project aan, waarmee ex-gedetineer­den na hun vrijlating geholpen worden op het juiste pad te blijven en een baan te krijgen, schrijft The Guardian.

“Iedereen wil dat onze gemeenscha­p veilig is, en hoe meer hulp wij bieden aan deze gevangenen, hoe veiliger iedereen is”, aldus de realityste­r.

Het was niet de eerste keer dat Kardashian het Witte Huis bezocht. Vorig jaar verleende Trump een gevangene gratie na een gesprek met de realityste­r. Na de vrijlating van Alice Marie Johnson kondigde Kardashian aan door te gaan met haar activisme. In de afgelopen maanden kreeg de realityste­r het samen met advocaten voor elkaar dat zeventien gevangenen vrij werden gelaten. Het ging in alle gevallen om mensen die veroordeel­d waren voor relatief kleine, meestal drugsgerel­ateerde vergrijpen en daar lange straffen voor hadden gekregen.

Naast haar pogingen om gedetineer­den juridisch bij te staan, is Kardashian van plan een televisiep­rogramma over het onderwerp maken. Ook is ze onlangs begonnen met een vierjarige rechtenstu­die. Kardashian­s vader Robert was ook advocaat. Hij stond onder anderen OJ Simpson bij. (NU/Foto:Hello Magazine)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname