Times of Suriname

Shahid Kapoor praat over rol als 38-jairge universtit­eitsstuden­t

-

Na dagen van geruchten heeft Sanjay Gupta zijn volgende film getiteld waarin John Abraham en Emraan Hashmi ook een rol spelen.

Het verhaal over de transforma­tie van Mumbai, speelt zich in de jaren ‘80 en ‘90 af. De film heeft een aantal bekende acteurs zoals Jackie Shroff, Suniel Shetty, Gulshan Grover, Pratiek Babbar en Rohit Roy. Het zal gebaseerd zijn op ware gebeurteni­ssen met veel actie.

Deze film wordt geproducee­rd door Bhushan Kumar van T-Series, die de foto deelde. (BizAsia/Foto: India Today)

“Het is een wonder dat ik nog leef. Ik ben nu 37 jaar nuchter”, vertelt hij aan The Daily Mirror. “Het voelde als mijn verantwoor­delijkheid gezien ik mijn goede vrienden heb zien sterven op hun 27ste. Ik bedoel, Jimi Hendrix en ik waren goede vrienden en ook Jim Morrison en ik. En zij zijn allebei op hun 27ste gestorven”, legt Cooper uit.

“Bij mij zou hetzelfde gaan gebeuren als ik geen grip op mezelf zou krijgen. Ik moest er controle op krijgen.”

(De Telegraaf/Foto: newslocker)

bevestigd, Shahid Kapoor is heel erg enthousias­t over zijn rol in Kabir Singh, maar hij geeft wel toe dat hij in eerste instantie twijfelde over hoe hij overtuigen­d een medische student zou spelen op zijn leeftijd.

Tijdens een persontmoe­ting voor de film, heeft Kapoor zijn bezorgdhei­d geuit over de jonge leeftijd van het karakter: “Ik was heel erg bang. Ik dacht aan mij jongere broer, mijn vrouw en mijn kinderen wanneer ze groter worden en dit zien.” Ze zullen zeggen: “Waarom moest je dit doen, papa? Was je vergeten dat je 38 bent?”

Kabir Singh is een nieuwe versie van de succesvoll­e Telugu film Arjun Reddy (2017) waarin Kiara Advani ook een rol speelt. Deze film komt op 21 juni uit.

(BizAsia/Foto: Filmsbit)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Mumbai Saga
Mumbai Saga

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname