Times of Suriname

Pogba openbaart transferwe­ns

-

VOETBAL - De laatste tijd wordt er veel gespeculee­rd over de toekomst van Paul Pogba. De Franse middenveld­er laat nu zelf doorscheme­ren dat hij openstaat voor een nieuwe uitdaging. Real Madrid lijkt de voornaamst­e kandidaat te zijn om Pogba weg te halen bij Manchester United.

Pogba stond verschille­nde journalist­en te woord. “Het zou een goed moment kunnen zijn om ergens anders een uitdaging aan te gaan. Zoals jullie allemaal weten, wordt er de laatste tijd veel gespeculee­rd. Ik heb drie geweldige jaren gehad in Manchester, met ups en downs. Dat komt

Advertenti­e overal in de voetbalwer­eld voor”, zegt Pogba.

“Er is afgelopen seizoen veel gebeurd en ik denk er nu over na om ergens anders een uitdaging aan te gaan”, concludeer­t de Franse middenveld­er. ManU nam Pogba drie jaar geleden voor 105 miljoen euro over van Juventus. Totaal speelde de Franse middenveld­er 142 wedstrijde­n voor de Engelse topclub, waarin hij goed was voor 31 doelpunten en 29 assists. Pogba legde met Manchester United beslag op de Europa League en de EFL Cup. Ondanks zijn lopende contract lijkt Pogba nu zijn zinnen te hebben gezet op een vertrek bij United. Real Madrid lijkt de voornaamst­e gegadigde om de middenveld­er over te nemen van the Red Devils, die naar verluidt wel 150 miljoen euro wensen te ontvangen. Pogba werd de afgelopen tijd tevens gelinkt aan een terugkeer naar Juventus, waar hij tussen 2012 en 2016 onder contract stond. (VP)

 ??  ??
 ??  ?? Paul Pogba, de middenveld­er van Manchester United, heeft aangegeven dat hij open staat voor nieuwe uitdaginge­n. Hij staat op de radar van Real Madrid en Juventus. (Foto: Goal)
Paul Pogba, de middenveld­er van Manchester United, heeft aangegeven dat hij open staat voor nieuwe uitdaginge­n. Hij staat op de radar van Real Madrid en Juventus. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname