Times of Suriname

The Lions boekt derde zege op rij

-

ZAALVOETBA­L - The Lions heeft zaterdagav­ond zijn derde zege op rij geboekt, in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Na een 1-1 ruststand won The Lions uiteindeli­jk met 6-3 van All Stars, in de Anthony Nestysport­hal. De winnaar staat momenteel aan kop met negen punten uit drie duels, terwijl de verliezer de vierde plek bezet met vier punten uit drie wedstrijde­n.

The Lions kende een uitstekend­e start en kwam al in de derde minuut aan de leiding via Terrence Pinas: 1-0. The Lions bleef de wedstrijd domineren, maar verzuimde uit te lopen. Hierdoor bleef All Stars in het spel, en wist in de 19de minuut langszij te komen door een doelpunt van Selassie Zandveld: 1-1. Hierna wist All Stars zijn doel schoon te houden tot het rustsignaa­l.

In de tweede helft begonnen beide partijen heel aanvallend. In de 27ste minuut bracht Giorgio Bhoi All Stars op 2-1, maar twee minuten later zorgde Pinas voor de 2-2. The Lions had de smaak te pakken en liep verder uit. In de 30ste minuut zorgde Gillian Maatrijk voor de 3-2, een minuut later tekende Christophe­r Hall voor de 4-2 en in de 33ste minuut was Pinas verantwoor­delijk voor de 5-2. All Stars reageerde snel en kwam via Fabian Lijkwan terug in het spel: 5-3. Met nog ruim twintig minuten te gaan, deed All Stars er alles aan om de achterstan­d verder in te lopen, maar The Lions hield goed stand. In de laatste minuten zorgde Pinas voor de 6-3 en bepaalde hiermee direct de eindstand.

Overige uitslagen:

Eerste klasse: Parkeerboy­sBrodas: 6-1, Pro-Bintang Lair-Orkaan: 8-0.

Tweede klasse: Bombel 2-Castilla: 4-4, FCB 3-Kabel Boyz: 3-3, Zwaluw’96 2-Excelsior: 3-2.