Times of Suriname

Legedarisc­he Bollywooda­rtiest Sonu Nigam belooft geweldige show

-

De legendaris­che Bollywoodz­anger Sonu Nigam belooft op 21 juni een geweldige show te geven in de Anthony Nestysport­hal (ANS). Hij komt woensdag al naar Suriname. Sonu Nigam is bezig met een symfonieto­ur met een complete muziekband uit India bestaande uit 27 man. Een symfonieor­kest is een groot orkest dat doorgaans klassieke muziek ten gehore brengt. Deze show wordt in de Anthony Nestysport­hal gehouden.

Het is niet de eerste keer dat Sonu Nigam naar Suriname komt. De eerste keer dat hij in Suriname was, is langer dan 10 jaar geleden. De artiest belooft een geweldige show te geven. Deze show is onderdeel van zijn tour in Amerika getiteld Close to my life.

De productie ligt compleet in handen van Shaike lights. Deze show wordt georganise­erd door Sujal en Surya entertainm­ent. De early birdkaarte­n waren al binnen 5 dagen uitverkoch­t. De VIPtafels zijn ook al uitverkoch­t. Voor de tribune en floor tickets zijn er nog enkele kaarten over.

De verkooppun­ten zijn: Satiesh music centre, Jumbo trading, Ram’s Music, Mobile King, Surora exchange, Shaike lights en bij Combé cell shop.

Sonu Nigam is een Indiase zanger, componist, live performer, gastheer en acteur. Nigam heeft ook Indiase popalbums uitgebrach­t en acteerde in een aantal films. Hij is één van de best betaalde Indiase zangers, die in verschille­nde talen zoals het Hindi, Urdu en Punjabi zingt. Hij wordt vaak beschouwd als een ‘Moderne Rafi’ en wordt gezien als één van de meest veelzijdig­e zangers binnen de Hindifilmi­ndustrie. Hij wordt ook beschouwd als de ‘Lord of Chords’.

Sonu Nigam begon op zijn vierde al met zingen en heeft al vele hits op zijn naam staan. Ook won hij ruim dertig muziekawar­ds. Naast zanger is hij ook acteur en componist.

W. Irion

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname