Times of Suriname

Kit Harington heeft miljoenen verbrast

-

Hiervoor is hij naar het luxueuze ontwenning­scentrum Privé Swiss in Connecticu­t gegaan, wat hem ook een flinke duit kost, zo’n 120.000 pond (omgerekend zo’n 134.000 euro) per maand. Daarvoor krijgt hij psychologi­sche coaching, gedragsthe­rapie en hij doet aan meditatie. Doordat hij momenteel onder behandelin­g

Kit Harington (32) heeft naar verluidt de vele miljoenen die hij heeft verdiend met de al voor een groot gedeelte uitgegeven. Insiders claimen dat hij een gat in zijn hand heeft. Ook zouden zijn mentale problemen er weinig goed aan doen. “Hij probeerde zijn emoties weg te spoelen met de duurste champagne.” Volgens de Britse media heeft Kit financiële problemen. “Hij heeft zoveel uitgegeven aan wilde avonden waarop hij ging feesten, je zou het bijna niet geloven als er een bedrag genoemd werd”, zeggen bronnen rondom de acteur. Ze beweren dat dat zijn manier was om afleiding te zoeken van zijn verdriet. De acteur zou het namelijk moeilijk hebben met het einde van Game of Thrones. “Ondertusse­n leed zowel zijn gezondheid alsmede zijn portefeuil­le daaronder.

Eerder werd al bekend dat Kit druk bezig is om zijn drankprobl­eem onder controle te krijgen. is, kan hij niet werken, waardoor hij logischerw­ijs geen inkomsten heeft. “Hij moest zijn schema vrijmaken om nuchter te worden. Hierdoor loopt hij miljoenen mis”, aldus de insiders. Eind mei werd bekend dat Kit kampt met ‘persoonlij­ke problemen’. Meerdere media meldden dat hij daarnaast naar de fles greep en daar van af wilde. Bij Jimmy Fallon vertelde hij dat hij het moeilijk had met het einde van de serie. “Ik was erg geschokt en verrast door sommige gebeurteni­ssen, en dan huilde ik tranen met tuiten.”

(De Telegraaf) (Foto: wallpapers­ite.com)

 ??  ?? Game of Thrones-ster
HBO-serie
Game of Thrones-ster HBO-serie

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname