Times of Suriname

Auto ramt verkeersbo­rd na aanrijding

-

PARAMARIBO – Een auto kwam aan de Indira Gandhiweg in botsing met een lijnbus. Vervolgens ramde die een verkeersbo­rd. Er deden zich geen persoonlij­ke ongelukken voor.

Iemand stapte uit de auto die voor een winkel was. De bestuurder wilde daarna de Indira Gandhiweg op rijden, maar lette er niet op dat een lijnbus kwam aangereden. Zijn auto botste tegen de lijnbus die op dat moment passagiers vervoerde. De lijnbus heeft schade aan de voorzijde en de personenau­to aan de voorzijde en zijkant. Na de aanrijding ramde de personenau­to een verkeersbo­rd en belandde deels in de trens. Het verkeersbo­rd hield de auto tegen, waardoor die niet helemaal in de trens terechtkwa­m. De bestuurder zat alleen in de personenau­to. Hij vond het fijn dat omstanders hem na de aanrijding hielpen en geen verwijt maakten. Beide bestuurder­s zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en ze waren niet onder invloed van alcohol.

WJ

 ??  ?? Een personenau­to en een lijnbus waren betrokken bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Een personenau­to en een lijnbus waren betrokken bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg. Niemand raakte gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname