Times of Suriname

Stephen Veldkamp omgekomen bij bootongelu­k

-

PARAMARIBO - De 32-jarige Stephen Veldkamp is op 21 juli bij een bootongelu­k overleden. Het slachtoffe­r bevond zich met twee medeopvare­nden, de 48-jarige SR en de eveneens 48-jarige KN, in een boot op de Surinameri­vier. Dit meldt de afdeling Voorlichti­ng van het Korps Politie Suriname (KPS).

Ze voeren vanuit de richting Domburg naar de Wijdenbosc­hbrug. Ter hoogte van de oude haven van Suralco, meer bekend als Suralcodok, verloor de motorist vermoedeli­jk de controle over de besturing van de boot. Zodoende raakte de boot van de rivier af richting de oever. De boot kwam tot stilstand in een mangrovebo­s langs de oever. Veldkamp liet ter plekke het leven. De ingeschake­lde arts stelde officieel de dood vast.

De twee medeopvare­nden raakten zwaar gewond. Ze zijn op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen; momenteel liggen ze in het beddenhuis van dit ziekenhuis. De politie van het ressort Paranam is belast met het verdere onderzoek. De identiteit van de motorist is niet bekend. Verder onderzoek moet dit nog uitwijzen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname