Times of Suriname

Stichting Sari zet senioren in de bloemetjes

-

NICKERIE - Stichting Sari heeft zondag in verband met Moeder- en Vaderdag een leuke dag georganise­erd voor de senioren van Wageningen en de Oostelijke polders. Dit gebeurde in samenwerki­ng met commissiel­eden van Sportcompl­ex Henar en dames van de Lotusgroep­en.

Dit project is gefinancie­rd door Het Maagdenhui­s, een donorpartn­er van Stichting Sari in Nederland, en het bedrijfsle­ven van Nickerie waaronder Sita’s Supermarkt van de familie Bishesar, NV Narvin en Bananenbed­rijf Fai. De artsen Kries en Awin Matai hebben voorlichti­ng gegeven aan de oudjes over het gebruik van medicijnen, gezonde voeding en dementie. Daarnaast waren de gasten in de gelegenhei­d hun bloeddruk en bloedsuike­r te laten meten. Bijkans 200 senioren mochten genieten van lekker eten, muziek en andere activiteit­en. Bij vertrek kregen zij een pakket.

Krishna Bajnath, de voorzitter van Stichting Sari, zegt dat het een geslaagde dag was. Eerder zijn de senioren van de Westelijke polders en Nieuw Nickerie in de bloemetjes gezet.

AC

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname