Times of Suriname

Manchester United heeft Maguire bijna binnen

-

VOETBAL - Na één van de slechtste seizoenen in de laatste decennia, werd van Manchester United verwacht dat het fors ging toeslaan op de transferma­rkt. Maar tot dusver bleef het opvallend stil op Old Trafford. Daar zou weldra veranderin­g in komen, volgens The Independen­t is de eerste knaltransf­er nagenoeg een feit.

Ole Gunnar Solskjaer had een prioriteit gemaakt van defensieve versterkin­g en die lijkt nu op komst in de vorm van Harry Maguire. De internatio­nal wordt al weken gelinkt aan een overgang naar The Red Devils, maar er zou eindelijk een doorbraak zijn. Omdat Maguire nog tot 2023 onder contract lag, vroeg Leicester City een megabedrag voor zijn sterkhoude­r. United hield in eerste instantie het been stijf, maar door de concurrent­ie van onder meer Manchester City zou het bestuur nu toch overstag gegaan zijn.

Zo zou de club in totaal ongeveer 89 miljoen euro ophoesten. Voor de Foxes is dat uiteraard een gouden zaak. Leicester betaalde in 2017 immers ‘slechts’ een kleine veertien miljoen euro aan Hull City. Maguire ontwikkeld­e zich in het King Power Stadium wel tot een stabiele factor én basisklant in de Engelse nationale ploeg, de teller staat inmiddels op 20 caps en één doelpunt. (VN)

 ??  ?? Manchester United heeft Harry Maguire bijna binnen.
(Foto: Goal)
Manchester United heeft Harry Maguire bijna binnen. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname