Times of Suriname

Alderweire­ld reageert op transfersp­eculaties

-

VOETBAL - Tottenham boekte zondag een knap resultaat in de voorbereid­ing op het nieuwe seizoen door Juventus met 3-2 te kloppen. Daar droeg ook Toby Alderweire­ld zijn steentje bij. De Rode Duivel kreeg voor rust zelfs de aanvoerder­sband toegespeel­d, en dat terwijl hij al de hele zomer aan een vertrek gelinkt wordt. Dat heeft uiteraard alles te maken met de clausule in zijn contract waardoor hij voor een gelimiteer­d bedrag kan vertrekken. Maar Alderweire­ld is daar niet mee bezig. “Ik heb altijd gezegd dat ik gefocust ben op de Spurs en dat ik probeer om mijn job te doen. Ik verwacht dat ik het seizoen bij Tottenham zal beginnen en dat is mijn focus”, verklaart hij aan Goal.

“In het voetbal kan het snel gaan, maar ik ben alleen bezig met Tottenham en ik wil klaar zijn voor het nieuwe seizoen. De trainer weet dat ik volledig toegewijd ben aan de ploeg en de club. Vandaag was ik aanvoerder, wat bewijst dat hij vertrouwen in me heeft.”

(VN)

 ??  ?? Toby Alderweire­ld (r), de centrale verdediger van Tottenham, concentree­rt momenteel op zijn club, maar hij sluit een vertrek niet uit. (Foto: Goal)
Toby Alderweire­ld (r), de centrale verdediger van Tottenham, concentree­rt momenteel op zijn club, maar hij sluit een vertrek niet uit. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname