Times of Suriname

Leter eindigt op de 51ste plaats

-

ZWEMMEN - Evita Leter heeft ook de halve finale niet gehaald op de achttiende Fina Wereldkamp­ioenschapp­en in Gwangju, Zuid-Korea. Zij eindigde gisteren op de 100 meter schoolslag met een tijd van 1.20.89 en werd zo overall 51ste. Er waren 55 zwemsters.

Leter was ingedeeld in heat 1, samen met nog vijf zwemmers in het Nambu Internatio­nal Aquatics Centre. Leter eindigde in haar heat op de vierde plaats. Jayla Pina van Kaap Verdië eindige in deze heat op de eerste plaats met een tijd van 1.16.00. Daarna tikten aan Darya Semyonova van Turkmenist­an met een tijd van 1.16.73 en Chinelo Sandra Iyadi van Nigeria 1.20.48. Vijfde werd Sajina Aishath van Maldiven 1.27.10. Mariama Touré van Guinea deed niet meer mee. Overall eindigde Leter op de 51ste plaats en is hierdoor uitgeschak­eld voor verder deelname. De beste zestien zwemsters plaatsten zich voor de halve finale. Van heat 1 haalde niemand de halve finale. Lilly King van Amerika was in de voorronde serie de beste met een tijd van 1.06.31. Nummer zestien was Micah Sumrall van Amerika met een tijd van 1.07.81. Leter komt zaterdag weer in actie en wel op de 50 meter schoolslag.

 ??  ?? Cheraldo Beverdijk van De Schakel doet er alles aan om langs Xavier Elburg van Ruckers te gaan. (Foto: Rakesh Parag)
Cheraldo Beverdijk van De Schakel doet er alles aan om langs Xavier Elburg van Ruckers te gaan. (Foto: Rakesh Parag)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname