Times of Suriname

Messi laat droom jongetje uitkomen

-

VOETBAL - Voor Mackenzie O’Neil kwam in het weekeinde een droom uit. Het elfjarige jongetje kwam tijdens zijn vakantie op het Caribische eiland Antigua Lionel Messi tegen op het strand. De sterspeler van Barcelona toonde zich van zijn goede kant door een balletje te trappen met de jonge Mackenzie. “Met Messi voetballen was echt geweldig.”

De jonge bewonderaa­r sprak met Olé over de bijzondere ontmoeting met de aanvaller van Barcelona. “Messi was met zijn familie op het strand. Ik was daar in mijn eentje en begon vlakbij hen tegen een bal te schoppen. Zijn vader Jorge gooide een bal naar mij toe en vroeg of ik zin had om een balletje te trappen. Daarna heb ik met Messi en Thiago (zoontje van Messi, red.) 45 minuten lang gevoetbald.”

O’Neil was ook onder de indruk van de voetbalkwa­liteiten van Messi junior. “Thiago is een geweldige voetballer voor zijn leeftijd (zes jaar, red.) en hij was helemaal niet verlegen. Het was echt geweldig om met Messi te voetballen.” Thiago en Mateo, de andere zoon van Messi, maken deel uit van de jeugdoplei­ding van Barcelona.

Echt veel contact was er niet met Messi, al ging O’Neil wel met de Argentijn op de foto, zoals is te zien op Instagram. “De vrouw van Messi deed de vertaling, omdat ze de Engelse taal wel heel goed beheerst. Later heb ik nog met Messi gezwommen en op een boot veel tijd op het water doorgebrac­ht.” (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname