Times of Suriname

Miriam Simone zingt lied met

-

is de titel van de allernieuw­ste song van Miriam Simone die ze samen zingt met Met dit nummer vragen de artiesten eenieder om God zijn liefde te laten schijnen. Verder willen ze de jeugd en de volgende generatie inspireren om liefde als grondslag voor het leven te gebruiken.

Miriam is geen onbekende in de muziekwere­ld en heeft binnen en buiten Suriname haar stempel weten te drukken. Ze heeft bijvoorbee­ld deelgenome­n aan riddim selecties die zijn uitgebrach­t door producers uit verschille­nde landen, waaronder Amerika, Mexico, Italië, Nederland, Kenya en Guadeloupe.

De samenwerki­ng met

heeft verschille­nde aanknoping­spunten. Zo hebben de twee al eerder samengewer­kt aan een project en delen ze verder dezelfde visie op het gebied van geloof. Aan de verdere totstandko­ming van de song is er samengewer­kt met RN-Media Pro en Realdo Championso­und. De tekst voor het nummer is binnen één dag geschreven en de videoclip is op diezelfde dag nog geschoten.

Naast muziek heeft de artiest zich de afgelopen periode bezig gehouden met verschille­nde projecten zoals het organisere­n van ‘Blackhisto­ry Month’ in Suriname. Later deze maand zal Miriam optreden tijdens een benefietfe­stival met als doel: het opzetten van een kraan, om een dorp in Afrika te kunnen voorzien van schoon drinkwater.

De promotie van haar laatste song in Suriname was volgens Simone in één woord geweldig. Zij kiest er daarom voor om met dezelfde promotor samen te werken bij Jah Love. “Het is een positieve boodschap voor mijn mensen in Suriname, maar ik zal deze

Advertenti­e single ook in andere landen uitbrengen. Ik hoop dat het nummer goed en vooral warm wordt ontvangen. Het is reggaemuzi­ek en van eigen bodem, dus alleen maar liefde”, zegt zij.

Naast zangeres is de artieste ook moeder en ziet zij zichzelf als vrijheidss­trijder die zich inzet voor land en volk. Na al haar talenten te hebben ‘uitgebuit’ is het volgens haar hoogtijd voor nieuwe producties. Het ligt in de bedoeling rond de maand september een internatio­nale reggae-album uit te brengen. Binnenkort mag ook jij de positieve boodschap van

beluistere­n op de verschille­nde radio- en televisies­tations. Bewijs dat socialmedi­a ook positief gebruikt wordt en deel de song zoveel als mogelijk.

 ??  ?? Jah Love
Jah Handsbaas.
Handsbaas
Jah
Jah
Love
Jah Love Jah Handsbaas. Handsbaas Jah Jah Love

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname