Times of Suriname

Buschauffe­ur dodelijk overreden

-

PARAMARIBO - Buschauffe­ur Dinesh Ramdas (59) is gisteren overreden aan de Van ‘t Hogerhuyss­traat. Hij is de 54ste verkeersdo­de voor dit jaar.

Hoofdinspe­cteur Humphrey Naarden, hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname, zegt aan de krant dat de politie rond 09.00 uur de melding kreeg dat een man ter hoogte van een servicesta­tion aan de Van ‘t Hogerhuyss­traat was overreden door een bus en daarbij het leven heeft gelaten. De politie trof de man, die geen tekenen van leven meer vertoonde, onder de bus aan. Een arts stelde de dood vast.

Ramdas

kreeg een

rit om buiten de stad te gaan. Onderweg naar de plaats van bestemming stopte hij samen met de passagiers om bij het pompstatio­n bij te tanken. Hij stapte uit de bus die toen begon te rollen. Hij ging voor de bus om te voorkomen dat die op de openbare weg terechtkwa­m. De bus rolde echter de weg op, waardoor de man eronder belandde. Hij werd overreden en raakte bekneld. Ten gevolge van de overrijdin­g overleed hij ter plekke. Er zaten mensen in de bus. Naarden geeft aan dat het ontzielde lichaam na afstemming met het Openbaar Ministerie is afgestaan aan de nabestaand­en. De bus is in beslag genomen voor herkeuring. Brandweerv­oorlichter Olton Pinas zegt aan de krant dat de brandweer het slachtoffe­r onder de bus vandaan heeft gehaald. De brandweer heeft eerst het voertuig gestabilis­eerd. Daarna is met een autokrik het voertuig opgetild. De man toonde geen tekenen van leven meer. Een pompbedien­de vertelt aan de krant dat de bus bij een pomp stopte. Hij zag de chauffeur uitstappen en maakte ook mee hoe de man overreden werd. Hij schrok hevig van wat is gebeurd. Op dat moment reden er geen andere voertuigen op de weg, waardoor anderen geen verwonding­en hebben opgelopen. In eerste instantie was de ambulance ter plekke, maar het bleek dat de man geen tekenen van leven meer vertoonde.

WJ

 ??  ?? Een chauffeur belandde gisteren aan de Van ‘t Hogerhuyss­traat onder zijn bus. Hij is overreden en overleed ter plekke. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een chauffeur belandde gisteren aan de Van ‘t Hogerhuyss­traat onder zijn bus. Hij is overreden en overleed ter plekke. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname