Times of Suriname

Puyol schept duidelijkh­eid over toekomst bij Barcelona

-

VOETBAL - Carles Puyol wordt niet de nieuwe sportief directeur van Barcelona. De oud-verdediger van de Catalaanse grootmacht werd door de leiding van de club benaderd voor de functie in het Camp Nou, maar de Spanjaard heeft na lang nadenken de functie geweigerd, zo laat de oud-internatio­nal weten op Twitter. Voorzitter Josep Maria Bartomeu liet eerder al weten dat de club onderhande­lde met Puyol over de vacature bij de Spaanse kampioen. Puyol heeft nu echter laten weten dat hij definitief niet de opvolger wordt van de in juli vertrokken Pep Segura. “De afgelopen weken zijn er verschille­nde verhalen in de media verschenen over mijn mogelijke komst naar Barcelona als sportief directeur”, begint Puyol. “Daarom voel ik me nu verplicht om de familie van Barcelona te laten weten dat ik uiteindeli­jk besloten heb om de aanbieding niet te accepteren. Het was geen gemakkelij­ke beslissing, omdat ik altijd wel wil terugkeren naar mijn thuis.” De 41-jarige oud-aanvoerder geeft aan dat hij momenteel druk bezig is met andere activiteit­en. “Verschille­nde persoonlij­ke projecten waar ik momenteel mee bezig ben weerhouden me ervan om Barcelona de exclusieve toewijding te gunnen die het verdient. Ik wil de club graag bedanken voor het vertrouwen dat in mij is gelegd met deze aanbieding met grote verantwoor­delijkheid”, besluit Puyol, die in totaal 593 wedstrijde­n voor Barcelona heeft gespeeld. (VP)

 ??  ?? Álvaro Morata van Atlético Madrid mist de derby tegen Real Madrid, omdat hij een rode kaart kreeg in de wedstrijd tegen Real Mallorca. (Foto: Goal)
Álvaro Morata van Atlético Madrid mist de derby tegen Real Madrid, omdat hij een rode kaart kreeg in de wedstrijd tegen Real Mallorca. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname