Times of Suriname

Busbedrijf S Badjalala sluit exclusief deal met Newmont Suriname

-

PARAMARIBO – Busbedrijf S Badjalala heeft recent een exclusief contract getekend met Newmont Suriname. Dit contract is voor vijf jaar en houdt in dat het bedrijf zijn bussen vernieuwt, om zo het vervoer van personeel van Newmont van en naar het werk veiliger, comfortabe­ler en efficiënte­r te maken.

Eigenaar Sarwankoem­ar Badjalala zegt dat zijn bedrijf al 30 jaar personeels­transport op een profession­ele wijze doet en daarbij ook de nodige certificer­ingen heeft om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gegarandee­rd blijft. “Vanwege de deal met Newmont hebben wij daarom onlangs tien nieuwe grote bussen gekocht van het merk Mercedes Benz bij de Rudisa Motor Company. Deze bussen kunnen per keer 45 personen vervoeren en elke stoel biedt de mensen meer comfort, meer beenruimte en het is voor hen ook veiliger om hiermee vervoerd te worden. Gedurende het vijfjarige contract zullen wij elk jaar steeds drie bussen vernieuwen en meer van deze grote bussen aanschaffe­n”, vertelt Badjalala.

Hij legt verder uit dat Newmont wilde dat zijn bedrijf ging investeren in grotere bussen, omdat per dag gemiddeld 2400 tot 2500 personeels­leden vervoerd moeten worden. “Op sommige dagen, bij sommige shiften, zijn er meer dan normaal mensen die tegelijk vervoerd moeten worden en vond Newmont daarom dat het veiliger en efficiënte­r zou zijn als wij investeerd­en in grotere bussen die ook meer comfort bieden aan de passagiers”, zegt de eigenaar.

MN

 ??  ?? Eigenaar Sarwankoem­ar Badjalala (l)samen met de heer Anand Pherai, directeur van Rudisa Motor Company, nadat hij de sleutels in ontvangst heeft genomen van tien nieuwe bussen die hij bij dit bedrijf heeft aangeschaf­t, om personeels­leden van Newmont Suriname efficiënte­r en veiliger te vervoeren.
Eigenaar Sarwankoem­ar Badjalala (l)samen met de heer Anand Pherai, directeur van Rudisa Motor Company, nadat hij de sleutels in ontvangst heeft genomen van tien nieuwe bussen die hij bij dit bedrijf heeft aangeschaf­t, om personeels­leden van Newmont Suriname efficiënte­r en veiliger te vervoeren.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname