Times of Suriname

Anuel AA en Karol G bezig met plannen trouwfeest

-

Anuel AA sleepte onlangs de meeste prijzen in de wacht tijdens de Latin American Music Awards. De Peurto Ricaanse zanger die is uitgeroepe­n tot Artist of the Year is echter in een super vlolijke stemming vanwege het feit dat hij verloofd is met de Colombiaan­se zangeres

Anuel AA en Karol G zijn momenteel bezig met de plannen voor hun trouwfeest. Anuel AA wil het liefst op een strand in het huwelijksb­ootje stappen. “De hele familie kan dan ook daar zijn.” Aldus Anuel AA. Het koppel heeft samen met Ozuna en Daddy Yankee gewerkt aan het nummer China.

In augustus gaf Karol G te kennen dat ze geen haast heeft om te trouwen omdat ze al samenwonen als “man en vrouw.” Ze wil het liefst een simpel en klein huwelijksf­eest. En vooral geen stress. “Ik wil vele gerechten en alle familieled­en. Verder wil ik ook een super dj. En natuurlijk moet de bruidegom ook aanwezig zijn.” Aldus Karol G.

Deze artiesten kwamen in contact met elkaar toen ze een remix versie van haar nummer Ahora Me Llama nodig had. Anuel AA kon haar toen niet helpen omdat hij in de gevangenis zat vanwege illegaal wapenbezit. Ze werkten later wel samen aan Culpables. Een ironisch feit is dat dit nummer gaat over twee mensen die verliefd worden op elkaar hoewel ze uitgaan met andere mensen. Anuel AA gaf toen te kennen aan zijn muziekmana­ger dat hij zijn levenspart­ner had gevonden. Beide artiesten maakten hun verloving bekend toen ze op 25 april 2019 samen aanwezig waren bij de 2019 Billboard Latin Music Awards.

De hernieuwin­g van hun huwelijksg­eloftes was een idee van Kardashian om haar echtgenoot te bedanken in het bijzijn van haar familie. “Kanye weet hoe spannend ik het vind met een nieuwe baby en alles eromheen. Hij heeft zoveel geholpen. Hij is een fantastisc­he vader”, aldus de realityste­r die naast Psalm ook moeder is van dochter North (zes jaar oud), zoon Saint (drie jaar) en dochter Chicago (negentien maanden) en die op 21 oktober haar 39e verjaardag viert. Zij en haar 42-jarige echtgenoot zijn sinds mei 2014 getrouwd.

(NU/Foto:Life & Stijle)

 ??  ??
 ??  ?? (US Hola/ Foto: Instagram)
(US Hola/ Foto: Instagram)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname