Times of Suriname

Disha Patani en Tiger Shroff schitteren bij Indian Super League openingsce­remonie

-

Disha en Tiger pakten veel oogbollen en liepen samen naar het middenpodi­um en traden zondagavon­d laat op tijdens de openingsce­remonie van de Indian Super League.

Bollywoods geruchtenp­aar Disha Patani en Tiger Shroff, die naar verluidt uit elkaar waren gegaan, kwamen samen voor werkverpli­chtingen.

Video’s en foto’s van de Baaghi 2-acteurs gingen viraal over sociale media zodra hun optreden plaatsvond. Disha zag er prachtig uit zoals altijd. Ze had een glanzende gouden jurk aan, terwijl Tiger een gouden glanzende broek droeg en met ontbloot bovenlijf liep.

Ze speelden op Mundiya Tu Bachke Rahi uit hun film Baaghi 2. Luid gejuich van het publiek om het duo op het podium aan te moedigen, is duidelijk te horen tijdens de uitvoering.

Disha en Tiger, die naar verluidt op een bepaald moment aan het daten waren, hebben nooit de geruchten over hun relatie besproken. Ze werden echter vaak gezien terwijl ze samen op evenemente­n hingen. Tiger Shroffs zus Krishna Shroff was degene die onthulde dat haar broer vrijgezel was en met niemand een relatie had. Deze verklaring legde veel geruchten opzij over de relatie van het paar.

Tigers nieuwste release War’was een succes aan de kassa en bereikte gemakkelij­k de 100 crore club. De film speelde ook Hrithik Roshan en Vaani Kapoor. Disha werd voor het laatst gezien in Salman Khan en Katrina Kaif starrer ‘Bharat’.

(News 18/ Foto: Instagram)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname