Times of Suriname

Lamborghin­i van Romero crasht op weg naar Man United

-

VOETBAL Sergio Romero heeft een heftige ochtend achter de rug. Diverse Engelse media melden maandag dat de doelman van Manchester United vanochtend betrokken is geweest bij een autoongelu­k. De Argentijn is zelf ongedeerd, maar zijn Lamborghin­i ter waarde van tweehonder­dduizend euro heeft wel erg veel schade opgelopen.

Romero was naar verluidt op weg naar de training van the Red Devils toen hij de macht over het stuur verloor. Het is onbekend of er ook andere auto’s betrokken waren bij het incident. Er circuleren op internet verschille­nde foto’s van het autowrak, maar United heeft inmiddels bevestigd dat de 96voudig internatio­nal van Argentinië ongedeerd is gebleven. De 32jarige Romero staat sinds medio 2015 onder contract op Old Trafford. Eerder was de sluitpost werkzaam bij

Racing Club, AZ, Sampdoria en AS Monaco. Romero, die nog tot medio 2021 vastligt bij United, is dit seizoen nog niet in actie gekomen voor zijn club in de Premier League. In totaal staat de teller voor de routinier op 53 wedstrijde­n voor de Engelse grootmacht. (AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname