Times of Suriname

SCVU weer in de kopgroep

-

BASKETBAL - SCVU heeft de aansluitin­g op de kopgroep behouden in de hereneerst­eklassecom­petitie. Het team won van Hurricanes met 75-46 in de competitie van de Surinaamse Basketbal Associatie. Deze wedstrijd werd gespeeld in de Ismay van Wilgenspor­thal.

SCVU (zeven punten) zag de afgelopen dagen De Arend (acht punten) en Finabank Koi Carper (negen punten) hem passeren op de ranglijst, maar het heeft zich weer genesteld in de kopgroep met de overwinnin­g op Hurricanes. SCVU heeft net als Finabank

Koi Carper nu negen punten. Bij SCVU werd Xavier Haas de topscoorde­r met twaalf punten, terwijl Etienne Woobens van Hurricanes ook twaalf punten noteerde. In de andere wedstrijd won CLD van Yellow Birds met 62-54. Na twee quarters had CLD al een voorsprong opgebouwd van achttien punten (3214). Jayden Randawie van Yellow Birds werd topscoorde­r met achttien punten, terwijl Archel Promes van CLD veertien punten noteerde.

In de herenrecre­atieklasse won Finabank Koi Carper van De Schakel met 77-71. In de eerste twee quarters had De Schakel een voorsprong opgebouwd van veertien punten (29-43) maar het gaf die weg in de volgende quarters. Rick Setrowidjo­jo van Finabank Koi Carper maakte 29 punten, terwijl Diego Chin A Sen veertien scoorde.

In de andere wedstrijd won CLD reglementa­ir van Ruckers met 20-0. In de U-12-klasse won CLD van Ballers Club Wanica (BCW) met 49-22 en in de U-14klasse won ook CLD van BCW met 55-45.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname