Times of Suriname

Nipte zege voor Schorpioen

-

VOETBAL - Schorpioen heeft zondag bij de voortzetti­ng van de eersteklas­secompetit­ie van de Meerzorg Sport Bond een nipte zege geboekt. Na een 1-0 ruststand won de titelkandi­daat uiteindeli­jk met 2-1 van Jong Tiger.

Schorpioen kende een uitstekend­e start en nam al in de achtste minuut de leiding via Kanie Renhjo: 1-0. De titelkandi­daat bleef hierna de wedstrijd domineren en kreeg enkele goede mogelijkhe­den om uit te lopen, maar de kansen werden verprutst. Jong Tiger bleef hierdoor in het spel en loerde op snelle counters, maar de verdedigin­g van Schorpioen bleef te allen tijde alert. Hierdoor vielen er geen doelpunten meer in deze helft.

Jong Tiger begon heel goed aan de tweede helft en enkele minuten na rust schoot Regillio Temoe de 1-1 binnen. Schorpioen herpakte zich en nam het spel weer over, maar pas in de 76ste minuut wist het de leiding te nemen, toen Renhjo nog eens het net vond: 2-1. Hierna kwam er geen veranderin­g meer in de score.

Verder wist Woodland met 2-1 te winnen van Bintang Lair en Redjo kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel tegen Happy Boys.