Times of Suriname

Jong Aurora walst over Sentia

-

VOETBAL – Jong Aurora deed goede zaken en won ruim van Sentia in de competitie van de Nieuwe Generatie Voetbal Bond. Op het Tourtonne All Starsportc­omplex won het team met 5-1, na een 2-1 ruststand. Jong Aurora was vanaf het begin veel beter en zette zijn tegenstand­er onder druk. Vooral Ronaldinho Dalh was niet te stoppen en hij maakte drie doelpunten. Het was ook de tweede hattrick van de competitie; de eerste werd gescoord door Luis da Silva Oliveira van

Vasco da Gama tegen Sentia. Voor Sentia werd deze nederlaag zijn tweede op rij, waarin het team vijf tegendoelp­unten kreeg. Tegen Vasco da Game werd eveneens verloren: 3-5. De twee overige doelpunten van Jong Aurora kwamen van Massaro Vorswijk en Jason Lugard. De tegentreff­er van Sentia werd gemaakt door Satani Denge.

Princo behaalde zijn eerste overwinnin­g van het seizoen, door Vasco da Gama met 3-2 te kloppen. Bij de rust stonden de teams nog gelijk: 1-1. De doelpunten van Princo werden gemaakt door Marcello Triesie, Giovanni Harderwijk en Efraim Dors. Voor Vasco da Gama, dat zijn eerste nederlaag leed, maakten Terence Wachter en Astrando Eersteling de doelpunten.

Puwanani behaalde eveneens zijn tweede overwinnin­g door Real Amek met 5-2 te verslaan, na een 1-1 ruststand. Braiston Hoepel en Fahensio Codrington maakten elk twee doelpunten, terwijl Leandro

Misidjang ook een keer scoorde. Voor Real Amek scoorde Aldahier Awsa twee keer.

TAS moest voor de tweede maal van het seizoen het hoofd buigen en ditmaal voor Ispeak. Voor Ispeak dat zijn eerste zege behaalde, werd het een 3-1 overwinnin­g. Bij rust leidde Ispeak reeds met 2-0. De doelpunten­makers bij Ispeak waren: Adinas Adjoggo, Seneven Olan en Georgzinio van der Bosch. Luiz Eduardo redde de eer voor TAS.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname