Times of Suriname

Jong Excelsior slaat in slotminute­n toe

-

VOETBAL - Jong Excelsior stelde de zege in de eersteklas­secompetit­ie van de Meerzorg Sport Bond pas in de slotminute­n veilig. Na een 1-0 voorsprong won Jong Excelsior uiteindeli­jk van Naw Jawaan met 3-2.

Jong Excelsior begon heel goed en kwam al in de tweede minuut op voorsprong via

Luciano Wirowidjoj­o: 1-0. Jong Excelsior bleef de wedstrijd domineren in de beginfase, maar Naw Jawaan hield goed stand. Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg Naw Jawaan het spel onder controle en werd enkele malen gevaarlijk, maar de kansen werden niet omgezet in doelpunten. Hierdoor ging

Jong Excelsior de rust in met een nipte voorsprong.

Naw Jawaan begon heel sterk aan de tweede helft en kwam niet lang na de hervatting op 1-1 door een doelpunt van Anthony Lynch. Hierna werd de bal heen en weer gespeeld, met kansen voor beide partijen. De beslissing viel pas in het laatste kwartier. In de 75ste minuut bracht Rajiv Thakoerdie­n Naw Jawaan op 2-1, maar het kon niet lang genieten van de voorsprong. In de 79ste minuut zorgde Ronaldo Ronosenton­o voor de 2-2 en enkele minuten later schoot Signori Bergraaf de 3-2 binnen. Hiermee bepaalde hij de eindstand.