Times of Suriname

Guardiola richt zich op tweede plaats

-

VOETBAL - Manchester City gaat zich richten op de tweede plaats in de Premier League en op de bekertoern­ooien. Koploper Liverpool ligt volgens City-coach Pep Guardiola in de competitie te ver voor om nog in te halen. Titelverde­diger ManCity staat zestien punten achter op Liverpool dat ook nog een wedstrijd tegoed heeft. “We kunnen er niet omheen dat Liverpool buitengewo­on goed is als je kijkt naar het voetbal en de resultaten”, zei Guardiola vooraf aan het competitie­duel met Sheffield United van morgen. “Elke dag denk ik 24 uur aan wat wij doen en wat we beter kunnen doen, dus ik laat me niet afleiden door andere teams.”

Volgens de trainer moet er elke dag iets spannends zijn om door te gaan en jezelf te verbeteren. “Ons doel is om tweede te worden en ons te verbeteren voor de knockoutwe­dstrijden die we in de andere toernooien moeten spelen.”

Manchester City doet nog mee aan drie toernooien. Komende zondag speelt het om de volgende ronde van de FA Cup tegen Fulham. In de halve finale van de League Cup treft het volgende week woensdag stadsgenoo­t Manchester United. Daarnaast kan de ploeg nog de Champions League winnen. In de achtste finales staat een tweeluik met dertienvou­dig winnaar Real Madrid voor de deur.

(AD)

 ??  ?? Pep Guardiola, de coach van Manchester City, heeft de titelstrij­d al opgegeven en mikt nu op de tweede plek in de Premier League. (Foto: AD)
Pep Guardiola, de coach van Manchester City, heeft de titelstrij­d al opgegeven en mikt nu op de tweede plek in de Premier League. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname