Times of Suriname

Nintendo-pretpark in Japan moet levensgrot­e videogame worden

-

OSAKA - Het pretpark Super Nintendo World in de Japanse stad Osaka moet een levensgrot­e videogame worden, schreef een verslaggev­er van persbureau Bloomberg die aanwezig was bij een persconfer­entie over het park. Daar werd onder meer bekendgema­akt dat bezoekers van het park een armband krijgen die ze kunnen koppelen aan een app op hun smartphone. De armbanden volgen de bezoekers als ze door het park lopen. Daar kunnen ze verschille­nde doelen behalen, het opnemen tegen andere bezoekers en digitale muntjes verzamelen.

Super Nintendo World wordt onderdeel van het pretpark

Universal Studios in Osaka Japan. Er is nog weinig bekend over de onderdelen van het Nintendo-park, maar volgens Bloomberg wordt het park volledig gebouwd in de stijl van Super Mario. Ook kunnen we een Mario Kart-attractie verwachten en komen er verschille­nde klassieke Nintendo-locaties voorbij, waaronder het kasteel van Peach.

Het park moet over enkele maanden de deuren openen. Nintendo is van plan om later vergelijkb­are parken te bouwen in Singapore, Los Angeles en Orlando.

(NU/Foto:Pinterest)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname