Times of Suriname

Nieuwkomer Goevaloe blijft ongeslagen

-

VOETBAL - Nieuwkomer Goevaloe blijft het goed doen in de competitie van de Domburg Sport Bond. In het DSB-stadion werd Kesuzu 1 verslagen met 5-0. Goevaloe heeft met de overwinnin­g zestien punten uit zes wedstrijde­n en staat aan kop.

Al in de eerste helft was duidelijk dat Goevaloe veel beter was dan Kesuzu 1. Saviante Huur en Gielno Poeketie maakten de doelpunten in de eerste helft, waardoor Goevaloe de kleedkamer binnenging met een 2-0 voorsprong. In de tweede helft vonden Valentino Adjako (2x) en Gianni Adjako het net voor de nieuwkomer. Titelverde­diger Felu blijft Goevaloe op de voet volgen. Het team won ruim van Wedjaro met 6-0. Donovan Asodanoe (3x), Ogylvin Abauna (2x) en Melgalvio Finkie maakten de doelpunten voor Felu. Met de drie doelpunten is Asodanoe de nieuwe topscoorde­r met tien doelpunten. Berwick Popoe van Felu staat op de tweede plaats met negen doelpunten. Arsenal en Kesuzu 2 kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Dartno Partnoredj­o en Stefano Pono maakten de doelpunten voor Arsenal, terwijl Zoweth Jonas en Okele Zegelaar scoorden voor Kesuzu 2. Kitha maakte ook geen fout tegen Wilhelmina en won met 3-0. Revaldo

Rijsman (2x) en Niekolai Jacobi maakten de doelpunten.