Times of Suriname

Kana en Wijngaarde bezorgen Bernharddo­rp de overwinnin­g

-

VOETBAL - Doelpunten van Romario Kana en Leroy Wijngaarde zorgden ervoor dat Bernharddo­rp de drie punten pakte tegen Parana in de eersteklas­secompetit­ie van de Lelydorp Sport Bond. In het Emiel Brielstadi­on won het team met 2-1.

Beide teams begonnen de wedstrijd goed, maar het lukte alleen Kana het net te vinden en hierdoor Bernharddo­rp de voorsprong te geven: 1-0. Het doelpunt werd in de 25e minuut gemaakt. Hierna kregen de teams mogelijkhe­den, maar ze faalden. Vroeg in de tweede helft verdubbeld­e

Wijngaarde de voorsprong van Bernharddo­rp naar 2-0. Het doelpunt werd al in de derde minuut van de tweede helft gemaakt. Parana gaf niet op en stuurde meer spelers de aanval in. Maar het lukte het team slechts een keer het net te vinden. In de 60e minuut maakte Zanpol Abauna het enige doelpunt.

Verder boekte Fortuna 2000 een ruime overwinnin­g op Feyenoord: 5-1. De doelpunten van het winnende team werden gemaakt door Rafi Andoe (2x), Stanley Benjamin, Zabie Betian en Fabian Perre, terwijl

Mitchel Besi de eer redde voor Feyenoord. Alfons Koffiemaka van Feyenoord kreeg de rode kaart in deze ontmoeting. Door twee doelpunten van Mitchell Wijngaarde won Bangun Muda van Matta met 3-1. De derde treffer van Bangun Muda werd gemaakt door Fibrano Arupa van Matta. Hij maakte een eigendoelp­unt. Jorginho Sabajo redde de eer voor Matta. In de tweede klasse won Ghana met 3-0 van Braamshoop. Rywona Galimon, Angelo Haabo en Donovan Jozua maakten de doelpunten voor Ghana.