Times of Suriname

“Mijn moeder betaalde alle kosten voor mijn huwelijk, negen maanden later had ze kind van mijn man”

-

Trouwen met de liefde van je leven en dan negen maanden later vaststelle­n dat je eigen moeder bevalt van zijn kind: het overkwam Lauren Wall, een 34jarige business developmen­t manager uit Twickenham (een buitenwijk van Londen; nvdr). Het pijnlijke bedrog vond vijftien jaar geleden plaats, nu vond ze de moed om haar opmerkelij­ke verhaal te doen in de Britse pers.

Lauren was amper 19 jaar toen ze haar jawoord gaf aan luchthaven­medewerker Paul White. O ironie: haar moeder Julie had alle kosten voor de trouw betaald, goed voor in totaal 17.500 euro. Als dank nam Lauren haar mee op haar huwelijksr­eis.

En daar klikte het blijkbaar iets te goed met de kersverse schoonzoon. Acht weken later liet Paul zijn echtgenote zitten, Lauren snapte niet waarom. Negen maanden later kwam de waarheid wel aan het licht: Julie verklapte eindelijk dat Paul en zij al die tijd een koppel waren én... dat hij de vader was van het kind dat ze net op de wereld gezet had. “Ik merkte wel dat het goed klikte tussen hen. Ze lachten wat af samen, maar ik zocht er niets achter. Ze waren gewoon vriendelij­k tegen elkaar, dacht ik”, aldus Lauren in ‘The Mirror’. “Maar helaas: we hadden nog maar net het huwelijksc­ontract onderteken­d toen het gedrag van Paul veranderde. Zo mocht ik bijvoorbee­ld absoluut niet meer in zijn gsm kijken.”

Vier weken later gebruikte haar zus de gsm van hun moeder. Tot haar grote verbazing ontdekte ze heel wat smsverkeer tussen Julie en Paul. “Mijn moeder ontkende dat er iets aan de hand was en noemde me zelfs gek. Maar toen ik Paul ermee confrontee­rde, werd hij zo wit als een lijk. En ik mocht nog steeds niet zijn telefoon checken.” Enkele dagen later trok Paul zijn trouwring uit en verdween hij met de noorderzon. Lauren bleef alleen achter met hun dochtertje van zeven maanden oud. (HLN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname