Times of Suriname

Ödegaard wil Real Madrid pijn doen

- Martin Ödegaard, die door Real Madrid verhuurd wordt aan Real Sociedad, staat vandaag tegenover zijn werkgever. De aanvallend­e middenveld­er wil winnen van Real Madrid. (Foto: Goal)

VOETBAL - Voor Martin Ödegaard staat er morgenavon­d een bijzonder duel op het programma. Real Madrid en Real Sociedad nemen het dan tegen elkaar op in de Copa del Rey, een confrontat­ie tussen zijn huidige werkgever en de club waar hij onder contract staat. In gesprek met AS beaamt de gehuurde Noor dat het treffen met de Koninklijk­e speciaal voor hem zal zijn.

“Het wordt echt een zware wedstrijd. We spelen tegen een topploeg, maar wij kunnen ieder team pijn doen. We hebben namelijk veel kwaliteit binnen de selectie”, zegt Ödegaard, die een goede relatie heeft met Real-trainer Zinédine Zidane. “Ik heb ook veel van hem geleerd. Hij is een topcoach en kent het spelletje door en door. Ik ben blij dat hij het momenteel goed doet.”

Ödegaard wordt voor twee jaar gehuurd door Real Sociedad en de 21-jarige spelmaker geeft aan dat er geen veranderin­gen in dit plan zullen plaatsvind­en. “Ik kijk iedere dag wel hoe het gaat, maar het plan is inderdaad niet veranderd. Ik ben erg gelukkig hier”, aldus de jongeling. Ook Zidane geeft woensdag op een persconfer­entie aan dat een versnelde samenwerki­ng met Ödegaard niet in de lijn der verwachtin­g ligt.

“Ik heb niets speciaals in de planning (inzake Ödegaard, red.). Maar tegelijker­tijd beschouw ik hem nog wel als één van mijn spelers”, zegt de coach van Real tegenover de Spaanse pers. “We zijn erg blij met de wijze waarop hij zich heeft gemanifest­eerd bij Real Sociedad. Morgen zal hij onze rivaal zijn, hij zal er ook alles aan doen om Real Sociedad te laten winnen.”

(VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname