Times of Suriname

Ayushmann Khurrana in volgende film van Anubhav Sinha

-

Anubhav Sinha die vorig jaar de film Thappad heeft geregissee­rd is zich nu al aan het voorbereid­en op zijn volgende filmprojec­t. Hij weet nu al dat de film een actiefilm zal zijn en wie hij graag de hoofdrol wil aanbieden. Dat is niemand anders dan Ayushmann Khurrana. Het nieuws is inmiddels al officieel bevestigd.

Het is trouwens niet de eerste keer dat deze twee mannen samen zullen werken want ze hebben in het verleden al samengewer­kt aan Article 15. Article 15 werd in 2018 getoond in de Indiase bioscopen.

Pavail Gulati staat nog steeds bekend om zijn rol in

waarin hij te zien is als Taapsee Pannu’s echtgenoot die haar in het gezicht klapt. De film was geregissee­rd door Anubhav Sinha.

Na zijn performanc­e in deze film heeft hij vele aanbieding­en gehad. Hij heeft dus genoeg werk voor de komende tijd. Hij vertelde dat hij gebeld werd door Vidya Balan. Hij kon zijn oren niet geloven toen hij hoorde wie hem had gebeld. Ze belde hem notabene meteen nadat ze naar de film had gekeken. “Ze zei dat ze tijdens het kijken naar de film een hekel aan me had en aan het einde van de film een hekel aan zichzelf kreeg omdat ze toen van me hield.”

Aldus Pavail die eraan toevoegde dat het geen gemakkelij­ke rol was die hij op zich had genomen. De regisseur wou dat men van zijn personage moest houden en hem tegelijker­tijd moest haten en het is hem duidelijk ook gelukt. Hij wou ook dat men medelijden met hem moest hebben. Pavail was overigens vol lof over de performanc­e van Taapsee.

(Times of India/

Foto: Instagram)

 ??  ??
 ??  ?? (Asia Biz/ Foto: Instagram)
(Asia Biz/ Foto: Instagram)
 ??  ?? Thappad
Thappad

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname