Times of Suriname

Modeontwer­pster Josh Veldhuizen en vriend positief getest op corona

-

Vervelend nieuws voor modeontwer­pster Josh Veldhuizen (33) en haar vriend Nick. De twee zitten al sinds dinsdag officieel in quarantain­e en op Instagram zegt ze positief getest te zijn op COVID-19, zoals de officiële benaming voor het coronaviru­s luidt.

Josh en haar vriend delen een foto waarop de te zien is dat ze allebei mondkapjes dragen.

“Maandagavo­nd werd Nick onwel; hij kreeg het steeds benauwder waarop ik uiteindeli­jk een ambulance moest bellen”, begint Josh haar bericht. Nick werd uiteindeli­jk meegenomen naar het ziekenhuis en is daar onderzocht.

“Nadat hij zich een paar uur later wat beter voelde mocht hij naar huis. Voor alle zekerheid werd uiteindeli­jk ook een corona-test afgenomen, maar de artsen gaven zelf aan dat dat iets zeer onwaarschi­jnlijks zou zijn.” Toch bleek dit een dag later wel het geval. “Nick was besmet met het coronaviru­s. Hoewel we niet in risicogebi­eden zijn geweest.”

Josh liet snel daarna zichzelf en haar dochtertje Alexis testen. “Alexis bleek gelukkig niet besmet te zijn, maar mijn uitslag was positief. Ik heb geen hoge koorts gehad en voel me - naar omstandigh­eden prima.” Gelukkig gaat het nu een stukje beter met Josh en Nick. “Nick is ook aan de betere hand. We doen er alles aan om Alexis te beschermen en volgen alle richtlijne­n die de GGD adviseert. Alexis vindt het vooral heel gezellig om met papa en mama thuis te te zijn.”

(RTL/Foto: Twitter)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname