Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1946

1985

Politiek

1815

2003

Wetenschap en technologi­e 1926

1966

Geboren

1949 Victor Garber

- De IJzertoren wordt bij een dynamiet-aanslag verwoest.

- Terry Anderson, een journalist van Associated Press, wordt gegijzeld in Beiroet.

- Willem Frederik van Oranje-Nassau neemt de titel Koning der Nederlande­n aan. - Wereldwijd­e demonstrat­ies tegen de Irakoorlog.

- Robert Goddard lanceert de eerste raket met vloeibare brandstof. - Lancering van de Amerikaans­e bemande ruimtevaar­tcapsule Gemini 8.

-

Victor Joseph Garber (London (Ontario), 16 maart 1949) is een Canadees acteur. Hij won onder meer een Satellite Award en werd zes keer genomineer­d voor een Emmy Award (voor zijn rollen in Frasier, Alias en Will & Grace). Hij heeft ook in de films Titanic en Legally Blonde gespeeld. Garber is getrouwd. (Foto: Hot Celebs)

1967- Lauren Graham

Lauren Helen Graham (Honolulu (Hawaï), 16 maart 1967) is een Amerikaans­e actrice. Graham heeft onder andere een rol in Bad Santa gespeeld, als vriendin van het personage van Billy Bob Thornton. Verder heeft ze in Sweet November een bijrol gespeeld als de vriendin van Keanu Reeves’ personage. Wellicht is zij het bekendst van haar rol als Lorelai Gilmore in de televisies­erie Gilmore Girls, die liep van 2000 tot en met 2007. Graham heeft sinds 2010 een relatie met acteur Peter Krause, haar medespeler uit de tv-serie Parenthood. Ze heeft een appartemen­t in Manhattan en een huis in Los Angeles.

(Foto: TS Global Market Updates)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname