Times of Suriname

Ronaldo en De Ligt blijven bij Juve

-

VOETBAL - De afgelopen tijd werd er in Italiaanse, Spaanse en Engelse media volop gespeculee­rd over de toekomst van Matthijs de Ligt en Cristiano Ronaldo bij Juventus. De Ligt zou begeerd worden door Manchester United en Real Madrid, terwijl la Vecchia Signora met het verkopen van de Portugese sterspeler financiële ruimte zou willen creëren. Tuttosport benadrukte gisteren echter dat zowel De Ligt als Ronaldo ‘honderd procent zeker’ bij Juventus blijft.

De beelteniss­en van Ronaldo en De Ligt prijkten woensdag op de voorpagina van de Italiaanse sportkrant. Achter een hashtag schrijft Tuttosport: “Wij blijven bij Juventus!” De sportkrant claimt de wensen van trainer Maurizio Sarri voor volgend seizoen te weten. Op de lijst van spelers die niet mogen vertrekken prijken ‘voor honderd procent zeker’ de namen van De Ligt en Ronaldo, terwijl ook Merih Demiral en Rodrigo Betancur komende zomer bij de koploper van de Serie A zouden moeten blijven.

Corriere dello Sport pakte maandag uit met het nieuws dat Juventus openstond voor de onderhande­lingen met Real Madrid over een terugkeer van Ronaldo. Zijn jaarsalari­s van 31 miljoen euro zou zwaar op de begroting drukken in Turijn en de coronacris­is levert de nodige financiële zorgen op, waardoor Juventus bereid zou zijn om afscheid te nemen van Ronaldo. AS schreef dinsdagavo­nd dat Ronaldo bij Real Madrid niet in de plannen voorkomt en ook Tuttosport ontkracht nu dus dit gerucht, evenals de de berichten over een aanstaand vertrek van De Ligt.

Manchester United was volgens ESPN in de markt voor De Ligt, terwijl zaakwaarne­mer Mino Raiola hem volgens Defensa Central aangeboden zou hebben bij Real Madrid. Sport kwam maandagavo­nd met het bericht dat De Ligt alleen voor het astronomis­che bedrag van 150 miljoen euro mag vertrekken bij Juventus. De berichtgev­ing van de Spaanse sportkrant lag in de lijn met de berichten die vanuit Italië kwamen, aangezien Goal-journalist Romeo Agresti en Sky Italiajour­nalist Fabrizio Romano de geruchten over het vertrek van De Ligt al naar het rijk der fabelen verwezen.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname