Times of Suriname

Twee bromfietse­rs omgekomen

-

PARAMARIBO Twee bromfietse­rs zijn in het paasweeken­d bij twee afzonderli­jke gevallen omgekomen.

Op 10 april om 10.15 uur vond er een aanrijding plaats aan de Mistgunstw­eg in Saramacca, tussen een dubbelcabi­ne pick-up en een bromfiets in een Sbocht. De bromfietse­r Deepak Khedoe (17) is bij het beschrijve­n van de bocht met zijn bromfiets gevallen. Hij kwam op de rechterrij­helft terecht en is daarna tegen de zijstep van een pick-up aangekomen, waardoor het slachtoffe­r onder het voertuig terechtkwa­m. Hij werd per ambulance naar de Spoedeisen­de Hulp vervoerd en ter observatie op de afdeling Intensive Care opgenomen. Om 21.00 uur heeft hij het leven gelaten. De pickupbest­uurder is CS (36); het gaat om een dienstvoer­tuig van het commissari­aat. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het slachtoffe­r afgestaan aan de familie. Beide voertuigen zijn in beslag genomen ter herkeuring.

Verder vond er een dodelijke aanrijding plaats aan de Zwartenhov­enbrugstra­at, waarbij Lokheram Mac Bran (40) is omgekomen. Hij reed op de bromfiets over de Zwartenhov­enbrugstra­at en haalde ter hoogte van de Anton de Komstraat een auto met hoge snelheid in. Bij het inhalen kwam hij tegen de achterzijd­e van zijn voorrijder aan en kwam op de rechterrij­helft terecht. Op dat moment kwam een tegenligge­r aan die over het slachtoffe­r reed. Mac Bran overleed ter plekke. De bromfiets is zwaar beschadigd. Het voertuig viel in delen op de weg.

De autobestuu­rder reed na de dodelijke aanrijding verder en stapte even uit. Hij keek naar het slachtoffe­r en stapte weer in zijn auto om verder te gaan. Hij liet zijn broer zich na de aanrijding aanmelden bij de politie, maar hij wist niet dat het slachtoffe­r is overleden.

De politie constateer­de aan de hand van camerabeel­den dat de broer niet de bestuurder was. Zij had op camerabeel­den een persoon met een ander postuur uit de wagen zien stappen. De broer liet de bestuurder naar het bureau komen. Beide broers zijn na verhoor heengezond­en.

WJ/RT

 ??  ?? Een bromfietse­r is zaterdagmo­rgen aan de Zwartenhov­enbrugstra­at omgekomen bij een aanrijding.
(Actionfoto: Radjoe Toefanie)
Een bromfietse­r is zaterdagmo­rgen aan de Zwartenhov­enbrugstra­at omgekomen bij een aanrijding. (Actionfoto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname