Times of Suriname

Liverpool-huurling denkt aan toekomst

-

VOETBAL - De toekomst van Marko Grujic lijkt onzeker. De 24-jarige middenveld­er staat al sinds 2016 onder contract bij Liverpool, maar een vaste plaats bij The Reds heeft hij nooit weten te veroveren. Grujic, die in de afgelopen jaren tweemaal is uitgeleend door Liverpool, praat na afloop van dit seizoen met de clubleidin­g over zijn toekomst op Anfield. Zijn contract in Engeland loopt nog ruim drie jaar door.

Grujic wil graag weten of hij nog voorkomt in de plannen van manager Jürgen Klopp. “Ik weet zeker dat we het gaan hebben over wat de beste optie is voor Liverpool en voor mijzelf”, aldus de aan Hertha BSC verhuurde middenveld­er in gesprek met The Athletic. “Ik ben geen aankomend talent meer. Op 24-jarige leeftijd moet ik belangrijk­e stappen gaan zetten voor het verdere verloop van mijn loopbaan.”

“Ik moet rustig nadenken over wat er binnenkort gaat gebeuren”, vervolgt Grujic zijn relaas. “Kan ik het beste wachten op mijn kans bij Liverpool of is een volgende verhuurper­iode de beste optie? Of moet ik wellicht definitief van club wisselen? Daar heb ik momenteel niet het antwoord op, alles ligt dus nog open.”

Grujic kwam voor het uitbreken van het coronaviru­s tot drie doelpunten in 22 wedstrijde­n namens Hertha. De Servische middenveld­er werd eerder door Liverpool verhuurd Cardiff City. De jeugdexpon­ent van Red Ster Belgrado, voor wie ruim vier jaar geleden zes miljoen euro werd neergelegd, kwam tot dusver tot veertien duels in het shirt van de koploper in de Premier League.

(AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname