Times of Suriname

Post Malone in rechtszaak verwikkeld vanwege

-

Post Malone is momenteel in een rechtszaak verwikkeld vanwege het feit dat Tyler Armes een schadeverg­oeding, royalty’s en erkenning eist voor zijn bijdrage aan Circles (2019). Tyler Armes heeft Austin Post alias Posty alias Post Malone, producent Frank Dukes en de Universal Music Group voor de rechter gesleept omdat hij naar eigen zeggen nooit een vergoeding heeft gehad voor zijn bijdrage aan dit populaire nummer.

Post Malone heeft via zijn advocaat, Christine Lepera, ook een rechtszaak aangespann­en tegen Armes. Hij beweert dat Armes alleen aanwezig was tijdens de eerste recording sessie in augustus 2018 maar dat hij daarna nooit meer kwam opdagen. Hij gaf ook te kennen dat niets dat Armes heeft geschreven is gebruikt voor de totstandko­ming van Cirles. Een tweede muziekvide­o van Circles is onlangs geplaatst op YouTube. Deze muziekvide­o geeft aan wat er achter de schermen is gebeurd. An het einde van deze muziekvide­o wijst Posty ons nog een keer hoe je in je elleboog moet hoesten of niezen (lol). Circles is inmiddels al meer dan 204 miljoen keer bekeken op YouTube.

(Deseret/ Foto: Instagram)

John Legend en Chrissy Teigen breiden hun vastgoedpo­rtfolio uit door een huis in West Hollywood aan hun collectie toe te voegen. Het stel legde 4,7 miljoen euro neer voor het pand, dat hemelsbree­d niet ver van hun villa in Beverly Hills ligt. Het pand is compleet nieuw afgeleverd en voorzien van de modernste technieken. Er zijn onder andere vier slaapkamer­s en vier badkamers, een werkkamer en een grote open leefruimte met daarin een keuken die van de allerlaats­te snufjes is voorzien.

Wat John en Chrissy met het huis gaan doen is niet bekend. Ze wonen immers even verderop in een veel grotere villa met hun kinderen Luna en Miles. Eerder dit jaar kochten ze ook al een peperduur appartemen­t in New York, gelegen naast het penthouse dat al in hun bezit was.

(De Telegraaf/Foto: Insider)

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname