Times of Suriname

Shruti Haasan drinkt weer koffie

-

Shruti Haasan onthulde onlangs dat ze weer met een oude gewoonte is begonnen. “Ik drink weer koffie na 15 jaar.” Aldus Shruti die met een kop koffie te zien is op een foto die ze plaatste op haar Instagramp­rofiel. Ze drinkt echter maar enkele slokjes koffie. “Ik voel me heel erg vreemd.”

Het is niet bekend waarom Shruti was gestopt met het drinken van koffie en waarom ze die nu weer consumeert. Shruti heeft ook niet aangegeven waarom ze nooit heeft gedacht aan het drinken van decaf.

Onlangs plaatste ze een video en enkele foto’s op haar Instagram-profiel om haar volgelinge­n te wijzen hoe ze de piano bespeelt. Ze houdt zich tijdens de lockdown ook bezig met een hula hoop en geeft in een video zelfs tips aan mensen die ook met deze sportactiv­iteit willen beginnen.

(Times of India/ Foto: Instagram)

Deepika plaatste onlangs nog enkele foto’s van deze kostbare brieven op sociale media. Ze

plaatste ook jeugdfoto’s.

Deepika zal over enkele maanden te zien zijn in Kabir Khan’s 83. Deze film gaat over het leven van Kapil Dev alias Haryana Hurricane. In deze film

heeft ze de rol van de echtgenote van Kapil Dev, Romi Dev. Ranveer Singh heeft in deze film een rol die hem op het lijf geschreven is, want hij is te zien als Kapil Dev. (Rep World/ Foto:

Instagram)

Priyanka Chopra en Global Citizen zullen op 18 april een evenement organisere­n voor het WHO COVID-19 Solidarite­its Fonds. Het doel van dit evenement is om gezondheid­swerkers te eren

voor hun werk in de strijd tegen COVID-19.

Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert zijn de gastheren tijdens dit evenement terwijl artiesten zoals Lady Gaga, Billie Eilish, John Legend, Elton John, Coldplay, Lizzo en vele anderen zullen participer­en.

Nick Jonas en Priyanka Chopra hebben al donaties gegeven aan internatio­nal organisati­es zoals Unicef, Feeding America, Goonj, Doctors Without Borders, No Kid Hungry, Give India, SAG Aftra, IAHV official, Friends of Aseema en PM CARES fund. Priyanka heeft haar fans en volgelinge­n gevraagd om ook een donatie te geven.

 ??  ?? (Rep World/ Foto: Instagram)
(Rep World/ Foto: Instagram)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname