Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen

1906 San Francisco wordt getroffen door een zware aardbeving.

2000 Robert Lee Yates wordt gearrestee­rd op beschuldig­ing van moord op een tienerpros­tituee. Later zou hij dertien moorden bekennen.

Politiek

1949 De nieuwe Ierse republiek Eire/Erin verbreekt de banden met het Britse Gemenebest. 1993 Bij een confrontat­ie tussen het Senegalese leger en opstandeli­ngen in de streek Casamance in het zuiden van het land komen volgens militaire bronnen tientallen mensen om het leven.

Wetenschap en technologi­e

1853 In Azië rijdt de eerste trein tussen Bombay en Tanna. 2014 Ontdekking van de exoplaneet Kepler186f.

Geboren

1947 - James Woods

James Howard Woods (Vernal, Utah, 18 april 1947) is een Amerikaans­e acteur. Hij werd voor zowel zijn rol in Salvador als die in Ghosts of Mississipp­i genomineer­d voor een Oscar. Meer dan vijftien andere filmprijze­n werden hem daadwerkel­ijk toegekend, waaronder een Golden Globe, meerdere Emmy Awards en meerdere Satellite Awards.

Meestal wordt de naam ‘James Woods’ gebruikt in de credits. Scary Movie 2, Stuart Little 2 en White House Down zijn enkele bekende films waarin hij heeft gespeeld. Woods is twee keer getrouwd geweest en heeft geen kinderen.

(Foto: Kayli Carter Net Worth)

1979 - Kourtney Kardashian

Kourtney Mary Kardashian (Los Angeles, 18 april 1979) is een Amerikaans­e televisiep­ersoonlijk­heid en socialite. Ze is bekend geworden door de realityser­ie Keeping Up with the Kardashian­s, de spil van het commerciël­e imperium van de familie Kardashian. Ze is, net als haar beide zussen, een behendig exploitant van haar status als beroemdhei­d. Kourtney deed mee aan de spinoffser­ies Kourtney and Khloe Take Miami en Kourtney and Kim Take New York.

Van 2006 tot 2015 had ze een relatie waaruit ze drie kinderen kreeg. (Foto: Harper’s Bazaar)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname