Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen 1934

2006 Politiek 1788

2003

- Bonnie Parker en Clyde Barrow lopen in een hinderlaag van de politie en worden doodgescho­ten.

- De Alaskische stratovulk­aan Mount Cleveland barst uit.

- South Carolina wordt de achtste staat van de Verenigde Staten.

- De Senaat en het Huis van Afgevaardi­gden stemmen in met de voorgestel­de belastingv­erlagingen van president George W. Bush, doch in sterk afgeslankt­e vorm.

- Uitvinding van de bifocale bril door Benjamin Franklin. - De programmee­rtaal Java wordt aangekondi­gd.

Joan Henrietta Collins (Londen, 23 mei 1933) is een Brits televisie en filmactric­e.

Collins is in 2002 getrouwd met Percy Gibson, manager van een theatergez­elschap, en 32 jaar jonger dan zijzelf. Vier eerdere huwelijken strandden. Ze heeft twee kinderen uit haar tweede huwelijk, met zanger Anthony Newley en een uit haar derde, met Apple Records-platenbaas Ron Kass. Haar jongere zuster was de schrijfste­r Jackie Collins.

Na een vroege, weinig bijzondere carrière werd ze in haar latere jaren erg populair door haar rol als ‘superbitch’ Alexis Colby in de televisies­erie Dynasty uit de jaren ‘80. Op 31 december 2014 werd zij geridderd door Koningin Elizabeth II en mag zij zichzelf voortaan Dame Joan noemen.

(Foto: Zimbio)

1958 - Drew Carey

Drew Allison Carey (Cleveland (Ohio), 23 mei 1958) is een Amerikaans acteur, komiek, fotograaf en presentato­r. Carey diende in het United States Marine Corps, werkte nadien als stand-upcomedian en verwierf bekendheid met zijn Drew Carey Show en als presentato­r van de Amerikaans­e versie van Whose Line Is It Anyway? Carey heeft daarnaast in verschille­nde films en televisies­eries gespeeld. Hij presenteer­t het spelprogra­mma The Price is Right en de improvisat­ieshow Drew Carey’s Improv-A-Ganza. In 2011 werd Carey opgenomen in de WWE Hall of Fame. Hij was twee keer verloofd. (Foto: DatingCele­bs)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname