Times of Suriname

Barça stelt Lenglet gerust

-

VOETBAL FC Barcelona staat voor een drukke transferzo­mer. Door het coronaviru­s beschikt de club niet meteen over een volle portemonne­e en dus is de club bereid om spelers te laten vertrekken. Daarbij mag zowat iedereen weg: op MarcAndré ter Stegen, Frenkie de Jong, Lionel Messi en Ansu Fati na zou niemand zeker zijn dat hij volgend seizoen in Camp Nou speelt.

Al mag aan dat lijstje nu nog een naam toegevoegd worden. Volgens Marca heeft het clubbestuu­r immers ook aan Clément Lenglet laten weten dat hij niet verkocht zal worden. De laatste dagen doken geruchten op dat de Franse verdediger gebruikt zou worden als pasmunt in een deal met Inter om Lautaro Martinez naar Barcelona te halen, maar de club is dus niet van plan om

Lenglet te laten vertrekken. De 24jarige Lenglet werd in de zomer van 2018 voor 36 miljoen euro weggeplukt bij Sevilla en groeide sindsdien alsmaar meer uit tot een vaste waarde bij de Catalanen. Hij kwam in totaal al in 42 competitie­wedstrijde­n in actie en veroverde ook een plaats in de Franse nationale selectie, waar hij in juni 2019 zijn debuut maakte. (VN)

 ??  ?? Clément Lenglet hoeft niet te vrezen voor zijn plek in de Barcelona selectie. De club zal hem niet verkopen. (Foto: AD)
Clément Lenglet hoeft niet te vrezen voor zijn plek in de Barcelona selectie. De club zal hem niet verkopen. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname