Times of Suriname

McGregor moet winnaar gevecht Nurmagomed­ov-Gaethje uitdagen

-

UFC - Na Conor McGregors terugkeer in de UFC hebben al veel vechters hem uitgedaagd. Dana White, de baas van de UFC, vindt dat The Notorious tegen de winnaar van het gevecht tussen Khabib Nurmagomed­ov en Justin Gaethje moet uitkomen. Het is echter aan de Ier zelf wat zijn volgende stappen zijn.

De Rus Nurmagomed­ov is op dit moment de kampioen in het lichtgewic­ht. De

Amerikaans­e Gaethje is de interim kampioen in dezelfde gewichtskl­asse en is daarom de eerste vechter die het tegen de kampioen mag opnemen. White vindt dat vervolgens McGregor aan zet is: hij moet de winnaar van Nurmagomed­ov-Gaethje uitdagen. De UFC-baas sprak zich uit in de Talk The Talkpodcas­t. “Naar mijn mening is het beste wat Conor kan doen, is afwachten. Laat het gevecht tussen Gaethje en Khabib uitgevocht­en worden en daag dan de winnaar uit. Dat is denk ik het beste voor hem.”

White weet echter als geen ander dat McGregor graag al eerder de ring ingaat. “Je kent hem, misschien wil hij daarvoor al vechten. Als hij dat wil kunnen we samen iets bedenken.”

McGregor kende in januari een sterke terugkeer na zijn afwezighei­d van dik één jaar. Zijn gevecht tegen

Donald Cerrone werd al na 40 seconden beëindigd door een TKO. Sindsdien zijn er veel vechters die aangaven het graag tegen McGregor op te nemen. Zo daagden onder andere Kamaru Usman, de kampioen in het weltergewi­cht, en veteraan Anderson Silva hem uit. Als McGregor besluit om te vechten voordat hij de winnaar van Khabib tegen Gaethje uitdaagt, zal hij zeker geen gebrek aan opties hebben.

(AD)

 ??  ?? UFC-baas Dana White zegt dat Conor McGregor de winnaar van het gevecht tussen Khabib Nurmagomed­ov en Justin Gaethje moet uitdagen. (Foto: UFC)
UFC-baas Dana White zegt dat Conor McGregor de winnaar van het gevecht tussen Khabib Nurmagomed­ov en Justin Gaethje moet uitdagen. (Foto: UFC)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname