Times of Suriname

Lampard geeft duidelijkh­eid over interesse Havertz

-

VOETBAL - Chelsea timmert met de komst van Timo Werner en Hakim Ziyech voor volgend seizoen behoorlijk aan de weg. De Engelsen hopen eveneens Kai Havertz aan de selectie toe te voegen. Tot nu toe liet manager Frank Lampard nog niets weten over de aanvallend­e middenveld­er van Bayer Leverkusen, maar op de persconfer­entie van woensdag ging hij toch even op de situatie in. “Havertz is natuurlijk een topspeler, maar ik wil eigenlijk niets zeggen over andere spelers. Of we al een bod hebben uitgebrach­t? Nee.”

Lampard is wél blij dat Pedro en Willian tot het einde van het seizoen willen blijven. Het tweetal beschikte over een aflopend contract, maar blijven nu alsnog tot het einde van de competitie. “De onderhande­lingen verliepen redelijk makkelijk, alle partijen wilden namelijk hetzelfde. De twee spelers wilden dolgraag het seizoen bij ons afmaken.”

Deze week staat het duel met Manchester City op het programma. Mocht de club punten verspelen tegen Chelsea, dan kan Liverpool het kampioensc­hap deze week officieel vieren. “Met die situatie ben ik niet bezig. We respectere­n zowel Liverpool als Manchester City. Het zijn clubs die de Premier League al twee, drie jaar domineren.”

(SN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname