Times of Suriname

Twijfels over toekomst Guardiola bij Manchester City

-

VOETBAL - Manchester City zal donderdag een erehaag vormen voor de kersverse Premier League-kampioen Liverpool. Volgens manager Pep Guardiola van The Citizens hebben The Reds dat afgedwonge­n na een uitmuntend seizoen.

“Natuurlijk gaan we dat doen”, zegt de Spanjaard tegen Sky Sports. “Wij gaan een erehaag vormen, zeker weten. We hebben Liverpool altijd op een ongeloofli­jke manier ontvangen als ze bij ons op bezoek kwamen. Ze hebben in dat opzicht niks te klagen en natuurlijk zullen we het doen, omdat ze het verdienen.”

Manchester City kon dit seizoen niet in het spoor blijven van de formatie van manager Jürgen Klopp, maar volgens Guardiola had dat niets met verzadigin­g bij zijn team te maken na de winst van de Premier League, de FA Cup, de League Cup en de Community Shield in 2019. “Het is ongeloofli­jk lastig om te presteren wat wij hebben gedaan in de moeilijkst­e competitie ter wereld. Maar je kunt niet altijd winnen. Er was een team exceptione­el goed. En als dat zo is, kun je daar alleen maar van leren en hen felicitere­n.”

Engelse plaatsen

boulevardm­edia ondertusse­n opnieuw vraagteken­s bij de toekomst van Guardiola in het Etihad Stadium. Het contract van de succesvoll­e manager loopt medio 2021 af en hij weigerde zich opnieuw uit te laten over een langer verblijf. “Ik ben ongeloofli­jk gemotiveer­d voor de rest van het seizoen, en de volgende. Ik ben heel tevreden hier, maar ik wil niet te ver vooruit kijken. Ik denk alleen aan vandaag.”

(VP)

 ??  ?? Pep Guardiola heeft een aflopend contract bij Manchester City, maar de trainer denkt nog niet aan zijn toekomst en wil ook nog niets kwijt. (Foto: AD)
Pep Guardiola heeft een aflopend contract bij Manchester City, maar de trainer denkt nog niet aan zijn toekomst en wil ook nog niets kwijt. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname