Times of Suriname

Torarica Resort weer open

-

PARAMARIBO - Vol enthousias­me en hoopvol gestemd, deden Torarica Resort en Tangelo hun deuren sinds gisteren weer open voor het publiek. Dit werd gedaan na een mededeling van de regering waarbij horecagele­genheden, die in overleg met het COVID19Man­agementtea­m de benodigde voorzorgsm­aatregelen hebben getroffen, weer open mogen voor het publiek.

De voorzorgsm­aatregelen die de Torarica Group in samenwerki­ng met het COVID-19Manageme­ntteam heeft getroffen, zijn ongewijzig­d en zien er als volgt uit: - Tempratuur­controle van alle inkomende gasten. Houden aan de 1,5 meter met behulp van afstandsti­ckers op diverse locaties.

Het aanpassen van de afstanden tussen tafels en zitplaatse­n.

Minimaal fysiek contact onze medewerker­s en gasten door middel van

afstand

standen

tussen

terrein online bestelmodu­les en mobielbank­ieren.

Signs op en rondom het met de nodige voorzorgsm­aatregelen zoals het optimaal wassen en desinfecte­ren van de handen.

In het kader van minimaal fysiek contact zullen gasten enkel digitaal van menu’s worden voorzien. Gasten krijgen toegang tot deze menu’s door de op verschille­nde strategisc­he locaties geplaatste QR codes te scannen met hun mobiel apparaat.

Voor wat betreft de openingsti­jden is het Pool Terras vooralsnog geopend van 6.00 tot 21.00 uur en Tangelo van 8.00 tot 21.00 uur. Voor wat betreft TorWellnes­s zijn de aerobicrui­mte en sauna vooralsnog gesloten, het zwembad en de overige faciliteit­en zijn geopend van 8.00 tot 20.30 uur.

Let wel, toegang tot de gym kan uitsluiten­d op afspraak en wordt beperkt tot een groep van maximum vijf personen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname